16 Aralık 2013 Pazartesi

Diesel Black Gold 2014 Sonbahar

Diesel'in 2007 yılında kurduğu alt markası Diesel Black Gold, 2014 sonbahar sezonu için hazırladığı ön koleksiyonunu tanıttı.Norveçli tasarımcı Andreas Melbostad'ın imzasını taşıyan koleksiyonda deri motorcu ceketleri, kullanılan metalik ayrıntılar ve baskılı deriler çoğunlukta.Bakalım beğenecek misiniz? 












9 Aralık 2013 Pazartesi

PembePembe :)

Pembeler akşam akşam içimi açtı :) umarım bu haftamızda fotoğraftaki gibi renkli ve huzurlu geçer..

İndirim Var!!!!

1V1Y.COM'da Roman'ın 2013-2014 kış sezonu indirimi var !! 



7 Aralık 2013 Cumartesi

Dogo Shoes

Kış yüzünü göstermeye başladı ve eminim bot arayışları da başladı. Ben geçen sene botlarımı tarzını beğendiğim Dogo Shoes 'dan almıştım. Klasik, tek düze botlardan sıkılmış olanlar için ideal. Hele de kışın soğuğu ve kasvetine meydan okumak için rengarenk Dogolar süper bir tercih.. Bende beğendiklerimden kolaj yaptım. Umarım siz de beğenirsiniz ve bot arayışınız da size yardımcı olmuş olurum:)) Daha ayrıntılı incelemek isterseniz Dogo Shoes'un resmi sitesi: dogostore.com/tr Aynı zaman da online alışveriş seçeneği de mevcut...






                                             











Huzur :)

Şimdi kim böyle bir yerde olmak istemezdi ki :)



Burberry Golden Light Serisi

Burberry yılbaşı için yeni koleksiyon çıkartmaya hazırlanıyor.Koleksiyonu altın ve gümüş ışıltılar, uçuk pembe tonlarından oluşuyor.

Koleksiyonda makyaj ürünleri ile cilt bakımı için ürünler ve özel hediye paketi de bulunuyor.


Özgür Masur 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu


Özgür Masur 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu doğal tonlardaki ve dantel detaylı tasarımlarından beğendiklerimi paylaşmak istedim..Bakalım siz de beğenecek misiniz?





2014’ün Rengi Parlak Orkide

Uluslararası renk otoritesi Pantone, başta moda olmak üzere çoğu sektörü etkileyecek olan renk tercihini dün açıkladı. Büyüme ve refahın sembolü olan ışıltılı / parlak orkide tonunu senenin rengi olarak belirledi.Yani parlak orkideyi bu sene mobilyadan, akseuarlara, kıyafetlere pek çok yerde göreceğiz gibi duruyor :))


Roberto Cavalli 2014 İlkbahar-Yaz Defilesi

Bu postumda çok beğendiğim markalardan biri olan Roberto Cavalli’nin ilkbahar yaz koleksiyonundan beğendiğim parçaları sizinle paylaşmak istedim bakalım siz de beğenecek misiniz?